Korisnici besni, Facebook nasumično šeruje stare postove

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici besni, Facebook nasumično šeruje stare postove

Ako ste mislili da je opcija Year in Review jedino zbog čega ćete se nervirati na Facebooku ove nedelje, varate se.

Zahvaljujući propustu ove društvene mreže, postovi i fotografije stari nekoliko dana, meseci pa čak i godina ponovo se pojavljuju na profilima korisnika.

Magazin PCMag javio je da se zastarele objave korisnika, bez njihove dozvole, ponovo pojavljuju u news feedu i na profilima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Iako je uzrok problema nepoznat, tajming navodi da se kvar odnosi na novu verziju Facebook aplikacije na iOS-u, koji je izašao u četvrtak ili zbog objavljivanja opcije Year in Review.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ODMAH POGLEDAJTE FEJSBUK: Velika je šansa da se neprijatno iznenadite

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 11:41

Ako ste mislili da je opcija "Year in Review" jedino što će vas trenutno nervirati na Fejsbuku - prevarili ste se. Naime, ova opcija bar pokazuje vaše najbolje trenutke, što se svakako ne dešava sa najnovijim propustom Fejsbuka, koji je već izazvala mnogo blamova...Poslednja 24 sata korisnici ove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.