Koncert Dragane Moles za decu iz ugroženih niških porodica

Izvor: RadioCity.rs, 18.Dec.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Dragane Moles za decu iz ugroženih niških porodica

Dragana Moles aktivno pomaže rad neformalne Fejsbuk grupe humanih volontera Pomoć ugroženim Nišlijama, pa ne propušta ni jednu priliku kada doputuje u Niš da obraduje zaljubljenike u njene vanredne vokalne sposobnosti a u isto vreme da bude humana.

U najavi događaja, organizatori pozivaju Nišlije i Nišlijke da se odazovu i dođu u velikom broju kako bi deci iz ekonomski ugroženih porodica ulepšali praznike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> "Neuobičajeni koncert, preporučljivo povesti decu (njima  ćè biti najzabavnije). Ulaznica moze biti plazma, smoki, jaffa, napolitanke ili bilo kakav slatkiš ili slaniš, bojanke, puzzle, slikovnice, igračke, bilo šta što bi obradovalo jedno dete iz ugroženih niških porodica kad otvori svoj paketić. Drugi ciljevi osim ovog primarnog (obradovati svu decu sa spiska Grupe za Pomoć ugroženim Nišlijama) su da se družimo i lepo provedemo zajedno." - poručuju iz grupe Pomoć ugroženim Nišlijama.
Draganu Moles će na klaviru pratiti Ksenija Vukić i njihove mnogo mlađe kolege.

Iako živi u Italiji, Dragana Moles na najlepši mogući način aktivno učestvuje u pozitivnoj promociji Niša, u maniru pravog kulturnog ambasadora svog grada.  Zbog toga a i zbog humanosti i ljubavi koju pokazuje neprestano prema svom rodnom gradu i sugrađanima, 2015. godine joj je dodeljena i nagrada Grada Niša za toleranciju Car Konstantin.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.