Kejt Mos: Nikada me nije gurnuo, niti udario

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 14:59

Kejt Mos: "Nikada me nije gurnuo, niti udario"

Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd već nedeljama vode sudsku parnicu jedno protiv drugog, suđenje prati ceo svet, a sada je kao svedok došla Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos.

Sudski proces Depa i Herdove se sve više zahuktava, a danas je glavni svedok manekenka Kejt Mos sa kojom je Džoni Dep u mladosti bio pune četiri godine.

Zbog Depa se kupala u šampanjcu, vodila ljubav u 63 sobe hotela - danas ga brani pred celim svetom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podsećamo, do poziva za svedočenje je došlo usled izjave Amber Herd u kojoj je pomenula da je Dep slavnu britansku manekenku gurnuo niz stepenice.

Amber Herd i Džoni Dep su oko 14 časova po evropskom vremenu stigli na sud, sada se čeka da suđenje zvanično i počne. Depov tim advokata sada predstavlja nove svedoke do kojih su došli.

Manekenka Kejt Mos prva je od današnjih svedoka na suđenju i počela je da svedoči o vezi sa glumcem i usledilo je pitanje o navodima da ju je Dep gurnuo niz stepenice.

"Džoni i ja smo napuštali hotelsku sobu i ja sam se okliznula na stepeništu, vrisnula sam jer nisam znala šta mi se dešava, osećala sam bol, on je potrčao ka meni i pozvao pomoć. Džoni me nikada nije gurnuo, udario ili bilo šta slično. Potvrđujem da me nije nikada gurnuo niz stepenice", rekla je Kejt na pitanje o navodnom incidentu.

Svedočenje manekenke je trajalo veoma kratko, jer je bilo neophodno da odgovori samo na navode Herdove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.