Kako da postanete veb-dizajner ili administrator a da niste IT stručnjak?

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Avg.2013, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da postanete veb-dizajner ili administrator a da niste IT stručnjak?

BEOGRAD - Kako da budete programer, dizajner, administrator i predstavite svoju kompaniju uz pomoć IT tehnologija, a da niste IT stručnjak?

Direktor kompanije ''Smart mobajl'' (Smart Mobile), Mark Bisner (Marc Bisnaire), nedavno je posetio Srbiju kako bi prisustvovao promovisanju sajta koji je najnoviji proizvod njegove kompanije. Sajt ''Kiosk strane'' (Kioskpages.com) ima tendenciju da dostigne popularnost ''Fejsbuka'' i ''Tvitera'', a namenjen je isključivo razvoju biznisa preko interneta.
''Voditi svoj biznis je teško i nema garancije da ćete uspeti, ali ako padnete ustanite i pokušajte ponovo. Mnogo više se nauči iz grešaka nego iz uspešnih poslovnih poduhvata'', poruka je Bisnera na početku ovog...
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.