Jurova: Moje strpljenje sa Facebook-om je na izmaku

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Sep.2018, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jurova: Moje strpljenje sa Facebook-om je na izmaku

Moje strpljenje je stiglo do kranje granice. Iako me Facebook uveravao da će do decembra konačno prilagoditi sve preostale obmanjujuće uslove usluga, pokazalo se da ovo traje predugo„, navodi se u saopštenju Jurove, a prenosi agencija Rojters.

Sada je vreme za akciju i više nema obećanja. Ako se promene u potpunosti ne implementiraju do kraja godine, pozvaću vlasti za zaštitu potrošača da brzo deluju i sankcionišu kompaniju„, izjavila je Jurova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Takođe je istakla da je platforma za rentiranje smeštaja Airbnb preduzela potrebne izmene, nakon što joj je to sugerisano pre tri meseca.

Jurova je u februaru poručila da Facebook i druge platforme za različite vrste društvenog umrežavanja moraju da poštuju pravila.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.