Jelena Maćić poručila Soraji: Ostani tamo!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Maćić poručila Soraji: Ostani tamo!

Poznata šminkerka Jelena Maćić poznata je kao osoba britkog jezika i neko ko se ne boji da javno kaže ono što misli. Često na društvenoj mreži Fejsbuk „načepi“ neku estradnu lepoticu, tako ju je ovog puta obradovala vest o navodnoj vezi poznate starlete Soraje i brazilskog fudbalera Nejmara.
“Soraja i Neymar…tamo negde… Bravo Soraja!!!! To je taj odliv mozgova koji svi podržavamo! Bravo! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ostani tamo!”, napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.
Njena sreća nije dugo trajala jer je u medijima procurela informacija da je sve to bila medijska nameštaljka (pogledajte OVDE), te da ćemo verovatno Soraju još dugo gledati u našoj zemlji.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Soraja, ostani kod Nejmara!

Izvor: Mondo, 02.Nov.2014, 09:40

Prozivke na račun starlete za koju se šuška da je u vezi sa fudbalerom!..Foto: Instagram/SorajaVucelic..Šminkerka Jelena Maćić prozvala je Soraju Vučelić na društvenim mrežama, piše portal "Svet". Maćićeva je na svom Facebook profilu komentarisala trač da je Soraja odletela u Barselonu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.