Jedva preživeo! Era objavio fotku svoje devojke posle burne noći

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva preživeo! Era objavio fotku svoje devojke posle burne noći

Folk pevač Era Ojdanić pohvalio se na društvenoj mreži Fejsbuk svojom novom devojkom, i to ni manje ni više nego tako što je objavio njene seksi fotografije u donjem vešu. A onda je podigao lestvicu na još viši nivo kada je objavio njene fotografije iz kreveta, objašnjavajući kako ona izgleda posle noći s burnim seksom.

“Posle lepe noći, buđenje je još lepše. Jedva sam preživeo”, zaključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je Era uz fotografije na kojima se vidi jutarnji rirual ispijanja kafe.

Još samo mu fali da sledeći put okači zornjak na Fejs…

Izvor: Life Content

Foto: facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Era Ojdanić objavio fotografije svoje devojke iz kreveta: Jedva sam preživeo!

Izvor: Blic, 30.Nov.2014

Pevač Era Ojdanić ne libi se da javno priča o svojim navodnim seksualnim podvizima, pa je tako objavio i fotografije svoje devojke nakon burne zajedničke noći...Folker je na društvenoj mreži Fejbuk objavio fotografije svoje drage u donjem vešu u krevetu i napisao veoma zanimljiv komentar:..-Posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.