Hrvati slave Oluju bez Tompsona: Vraćam se u Čavoglave!

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati slave Oluju bez Tompsona: Vraćam se u Čavoglave!

Marko Perković Thompson, proustaški pevač,objavio je u utorak na svojoj Facebook stranici da otkazuje ovogodišnji nastup povodom "Dana pobede i domovinske zahvalnosti" koji je trebalo da se održi na Krbavskom polju.

Foto: MN Press

  Popularni hrvatski pevač koji veliča ustaštvo, kako kaže, želi da se proslava 5. avgusta, kada Hrvati slave stravičan zločin nad Srbima, liši svih spletki i političke prljavštine. On je dodao da odbija da učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u "takvim prljavim igrama".

Tompsonov nastup našao se usred bitke za Liku jer su mnogi županu DarkuMilinoviću zamerali stavku u kojoj se navodi da će Ličko-senjska županija za njegov nastup izdvojiti 200.000 kuna (27.000 evra).

Proračun Ličko-senjske županije na kraju nije izglasan jer nije dobio dovoljno glasova u Županijskoj skupštini, prenosi Dnevnik hr.

Ustaša Tompson tvrdi da Pupovac širi mržnju

Tompson je otkrio da je sada prekasno da se krene u potragu za drugom lokacijom, a da se iduće godine vraća u Čavoglave.

Od "Oluje" do "Oluje": Stradanje nedužnog naroda

Tražiti drugu lokaciju za ovu godinu već je prekasno, dodao je.

Perkovićeva poznata i omiljena pesma među publikom u Hrvatskoj je "Bojna Čavoglave" gde se spominje ustaški poklič "Za dom spremni".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.