Heroji u belom: Porođaj ispred Doma zdravlja OSVAJA društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroji u belom: Porođaj ispred Doma zdravlja OSVAJA društvene mreže

Drama sa srećnim krajem

U Ilijašu se u utorak ujutro odvijala prava drama ispred Doma zdravlja kada je stigao automobil s trudnicom!

Trudnica se na kraju porodila ispred ustanove, a društvene mreže od utorka bruje o tom događaju. Na Fejsbuk stranici Misoča Ilijaš objavljen je i kraći tekst s prigodnom fotografijom s mesta događaja.

– Čestitam... Heroji u belom... Dr Tihić Edvin i HMT Vezirka Džananović obavili porođaj sa Edina Karahodžić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fazlić ispred DZ u Ilijašu. Ekipe Hitne pomoći ovakve herojske podvige rade svakodnevno, na ulici, u sanitetskom vozilu, u prostorijama ustanove. O ovim ljudima koji su svakodnevno na raspolaganju građanima KS i koji rade najhumaniji posao na svetu jer su uvek prvi na licu mesta. Srećnim roditeljima čestitamo – navodi se u objavi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.