Izvor: TehnoMagazine.com, 16.Maj.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk za iOS donosi mogućnost pisanja statusa i bez pristupa internetu

Ova vest svakako će razveseliti one koji su zavisnici od FB statusa i svemu ostalom što Fejsbuk nudi, a sada će ih moći napisati bez obzira jesu li online ili ne, bez straha da će ih izgubiti.
Nova verzija Fejsbuk aplikacije za Eplov iOS (verzija 10.0), donosi nekoliko zanimljivh izmena ili bolje rečeno poboljšanja. Najzanimljiva je svakako mogućnost da napišete >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << nešto na svom profilu čak i kada nemate vezu sa internetom ili kada je ona poprilično loša. Aplikacija će, naime, smestiti vaš post u privremenu memoriju, tako da više ne morate brinuti hoće li se vaš status zbog toga što niste online izgubiti, nakon što veza bude dovoljno kvalitetna i stabilna napisano će se automatski objaviti na vašem Fejsbuk profilu. Dakle, čak i kada ste, na primer u avionu i vaš telefon je ugašen, možete sve zanimljivosti, ako u tome uživate, deliti sa vašim prijateljima i poznanicima, jedino što će se iste na Fejsu pojaviti kada ponovo budete online.
Ali, za sve one koji bez Fejsbuka jednostavno ne mogu ovo je svakako opcija koja će im dobro doći. Uz ovu opciju, nova verzija donosi mogućnost pregleda kako će vaše objave izgledati pre nego što ih zaista objavite, a možete i odabrati hoćete li i koje predložene linkove skloniti iz objave o tome što čitate, gledate ili slušate… Tu je i poboljšana verzija News Feeda koji bi se sada trebalo daleko brže učitavati, pogotovo ako se radi o starijim pametnim telefonima ili tabletima. Za sada će u ovim novitetima uživati samo korisnici Eplovih uređaja, dok će oni koji na Fejsbuk pristupaju sa Android ili Windows Phone platformi još malo pričekati na ove opcije.
(TehnoMagazine.com)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.