Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk razvija aplikaciju za brži pristup informacijama

Fejsbuk razvija novu aplikaciju koja bi mogla da omogući novinskim izdavačima da trenutno šalju obaveštenja o aktuelnim informacijama.

Fejsbuk, kako je objavio Biznis insajder, na taj način želi da konkuriše Tviteru.

Aplikacija je napravljena u partnerstvu sa nekoliko novinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izdavača, objavljeno je danas na veb portalu 01net.com.

Ona treba da omogući praćenje odabranih izvora aktuelnih informacija i pretplatu na posebnu tematiku informacija.

Aplikacija, još u alfa fazi, omogućava da se dobijaju obaveštenja od maksimalno pet karaktera na smartfonu čim stigne tek izašla informacija.

Određeni link omogućava da se pročita informacija na veb sajtu izdavača.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk razvija novu aplikaciju za brži pristup informacijama

Izvor: Svet, 12.Avg.2015

Fejsbuk razvija novu aplikaciju koja bi mogla da omogući novinskim izdavačima da trenutno šalju obaveštenja o aktuelnim informacijama.. Fejsbuk, kako je objavio Biznis insajder, na taj način želi da konkuriše Tviteru.. Aplikacija je napravljena u partnerstvu sa nekoliko novinskih izdavača, objavljeno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.