Fejsbuk: Ukinuti nalozi o iranskoj kampanji manipulacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk: Ukinuti nalozi o iranskoj kampanji manipulacije

Društvena mreža Fejsbuk saopštila je večeras da je okončala veliku kampanju manipulacije iz Irana protiv nekoliko zemalja, javila je agencija Frans pres.

Fejsbuk je naveo da je ukinuo 783 strana, grupa i naloga koji su prenosili zvanične stavove Irana o nekim osetljivim pitanjima, kao što su izraelsko-palestinski konflikt, Sirija i Jemen.

Agencija AP je javila da je Tviter pomogao u otkrivanju sumnjivih aktivnosti i to prijavio Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Kampanja manipulacije": Facebook ukinuo veliki broj iranskih stranica

Izvor: B92, 01.Feb.2019, 21:52

Kompanija Facebook sinoć je saopštila da je okončala veliku kampanju manipulacije iz Irana protiv nekoliko zemalja, javila je agencija Frans pres...Iz Facebooka su naveli da je ukinuo 783 strana, grupa i naloga koji su prenosili zvanične stavove Irana o nekim osetljivim pitanjima, kao što su izraelsko-palestinski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.