Fanovi-ogranizuju-miting-podrske-Kristijanu-Golubovicu

Izvor: medio.rs, 21.Nov.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi-ogranizuju-miting-podrske-Kristijanu-Golubovicu

Organizatori očekuju da se na mitingu "Pravda za Kristijana" pojavi 1.000 poštovalaca njegovog rada

Prijatelji Kristijana Golubovića koji je juče pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje heroina, najavili su na Fejsbuk fan grupi da će održati protest na Trgu Nikole Pašića.

- Aleksandar Kristijan Golubović je dobar čovek kojeg voli omladina, a koji je žrtva jednog pogrešnog sistema. On je proveo mnogo godina u zatvorima, umesto da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << se njegov potencijal, pre svega intelektualni, fizički, a i moralni, iskoristi u pozitivne svrhe. On je primer deci šta ne smeju da rade – navodi se na Kristijanovoj fan stranici.

Organizatori očekuju da se na mitingu “Pravda za Kristijana” pojavi 1.000 poštovalaca njegovog rada, prenosi “Alo”.

- Pokažimo ministrima pravde i unutrašnjih poslova kako im službe funkcionišu. Dožite da čujete istinu – napisala je jedna Golubovićeva prijateljica.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.