Facebook uvodi promenu koju su svi dugo očekivali

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uvodi promenu koju su svi dugo očekivali

Facebook će početi da krije spam postove korisnika koji suviše često dele objave u toku dana, prenosi Independent. Predstavnici ove društvene mreže navode da je odluka doneta kako bi odeljak “News Feed” bio što ‘informativniji’. To znači da će se na Home sekciji korisnika od sada pojavljivati manje senzacionalističkih članaka i lažnih vesti. Novo pravilo će se odnositi samo na određene domene i pojedinačne linkove ka novinskim člancima. Stranice, video-snimci, fotografije i statusi korisnika će biti izuzeti.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Facebook uvodi drastičnu promenu posle koje nećete dobijati lažne i senzacionalističke vesti

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2017

Facebook će početi da krije spam postove korisnika koji suviše često dele objave u toku dana, prenosi Independent...Predstavnici ove društvene mreže navode da je odluka doneta kako bi odeljak “News Feed” bio što "informativniji"...To znači da će se na "Home" sekciji korisnika od sada pojavljivati...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.