Facebook uvodi opciju brisanja poslatih poruka

Izvor: NovaEnergija.net, 17.Okt.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uvodi opciju brisanja poslatih poruka

Kompanija Facebook počela je da testira opciju “unsend” za aplikaciju Messenger, koja omogućava korisniku da izbriše poslatu poruku, kako bi ona u potpunosti bila uklonjena iz chata.
Ranije ove godine Facebook je tajno izbrisao stare poruke koje je putem Messengera poslao osnivač i direktor Mark Zakerberg, a to je bilo veoma neobično, jer drugi korisnici Facebooka to ne mogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net <<
Ako sada izbrišete poruku iz inboxa, više je nećete videti, ali će ona ostati u inbox-u osobe kojoj ste je poslali.
U aprilu je Facebook saopštio da planira uvođenje “unsend” opcije za sve korisnike, ali detalja i datuma dolaska nove mogućnosti nije bilo.
Ipak, sada se ona testira, što je iz Facebook-a potvrđeno. Opcija se interno upotrebljava, a pošto se u Facebook-u uvere da radi bez problema, dobiće je i ostali korisnici društvene mreže.
Opcija “unsend” će verovatno biti dostupna samo određeno vreme nakon što korisnici pošalju poruku.
Izvor: Klix.ba
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.