Facebook uvodi jednu promenu koja vam se možda i dopadne!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Sep.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook uvodi jednu promenu koja vam se možda i dopadne!

Nove promene tiču se načina prikazivanja sadržaja, tako da bi ubuduće korisnici trebali da vide samo najaktuelnije objave svojih prijatelja. Takođe će najpopularnije objave koje su dobile najveći broj lajkova i komentara biti vidljive na vrhu News Feeda.

Kako njihova aktuelnost bude jenjavala, tako će se i one sklanjati sa vrha.

Novost je i vremensko merenje aktuelnosti objava, pa će primera radi sve objave vezane za aktuelni događaj, koncert, utakmicu ili nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << treće, biti ispred ostalih objava. Kad se događaji završe, onda će se i objave vezane za njih, pomicati s News Feeda.

- Naš primarni cilj je da osiguramo svojim korisnicima precizno vremenski rangiran sadržaj. Tako oni neće propustiti najvažnije novosti prijatelja i ostalih stranica koje prate - kazali su iz "Facebooka" putem blog objave.

Nadlanu / izvor: 24sata
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.