Facebook eksperiment sa News Feed-om uspeo, Zuckerberg najavio velike promene

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Jan.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook eksperiment sa News Feed-om uspeo, Zuckerberg najavio velike promene

Mark Zuckerberg u najnovijoj objavi na Facebook-u najavio je velike promene u algoritmu koji uređuje početnu stranu (News Feed)

Najpopularnija društvena mreža davaće u budućnosti manji značaj i doseg postovima, fotografijama i video klipovima koje dele mediji i poslovne organizacije, a prednost će imati sadržaj naših prijatelja na Facebook-u.

Velike promene su jednim delom i odgovor na kritike koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je Facebook trpeo tokom cele prošle godine, a prema kojima je ova društvena mreža odgovorna za širenje dezinformacija.

Izgradili smo Facebook kako bismo se povezali sa ljudima koji su nam važni. Zbog toga smo uvek prijatelje i rodbinu stavljali u središte pažnje. Ravnoteža na News Feed-u se prebacila s najvažnije stvari koju Facebook može učiniti – a to je da nas međusobno povezuje. Osećamo odgovornost da naše usluge nisu samo zabavne za korišćenje, nego da budu i za dobrobit ljudi, objasnio je Zuckerberg najnovije promene.

Izvor: poslovni.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.