Dobre vesti: Srpski veslač pronađen u Berlinu!

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti: Srpski veslač pronađen u Berlinu!

Momak je pronađen u okolini Berlina i u narednih nekoliko dana bi trebalo da se vrati u Srbiju Dobre vesti su stigle iz Nemačke. Srpski veslač Martin Mačković (22) je pronađen u okolini Berlina.Prema informacijama koje imaju članovi njegove porodice sa njim je sve u redu.- Sve je ok. Martin je ok - napisao je Stevan Mačković na Fejsbuku. Iz Veslačkog saveza su za "Novosti" potvrdili da je Martin pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << živ i zdrav, da je zdravstveno u redu, da će za nekoliko dana stići u Srbiju i da je u kontaktu sa ocem.Podsećanja radi njegova sestra Ana je ranije danas putem društvenih mreža apelovala za pomoć pošto je Martin nestao u subotu i da ga niko od tada nije video. Srećom, sve se dobro završilo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veslača našli posle dva dana

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2017

Završena potraga za srpskim reprezentativcem Martinom Mačkovićem (22). Pomoć stigla od našeg Ministarstva spoljnih poslova i Interpola. Na SP za seniore do 23 godine osvojio je bronzu NESTANAK veslača, našeg reprezentativca Martina Mačkovića (22) u Berlinu digao je u nedelju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.