Devetoro povređenih u saobraćajnim nesrećama

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 09:30

Devetoro povređenih u saobraćajnim nesrećama

Devet osoba lakše je povređeno u pet saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u noći između petka i subote u Beogradu.

Svima je pomoć ukazana u Urgentnom centru.

Hitna pomoć je do jutros u 6 sati intervenisala 110 puta, od toga je 21 intervencija bila na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i pacijenti sa opstruktivnom bolesti pluća, jer im ne pogoduje ovako hladno vreme, navode u Hitnoj pomoći.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelska vojska izvela napade na više lokacija Hezbolaha u Libanu

Izvor: B92, 18.Nov.2023

Izraelska vojska je saopštila da je izvela napade na više lokacija Hezbolaha u južnom Libanu...Istaknuto je da je reč o odgovorima na ponovljene napade te organizacije na severni Izrael...Izraelska vojska je u odvojenom saopštenju navela da su borbeni avioni pogodili "napredni" raketni sistem zemlja-vazduh...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.