Da li je moguće da je ovo komunalni policajac? Sramota!

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da je ovo komunalni policajac? Sramota!

Komunalni policajac Dragan Rajčić skandaloznom izjavom na Fejsbuk profilu pod imenom "Dragan Boyka" osramotio je tu službu.

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu šerovao tekst pod naslovom "Puko im film, narod napao komunalnu policiju na Mostarskoj petlji", i dodao šokantan komentar "Tek će da vam pukne p.... vam materina".

Ovaj post brzinom munje se proširio društvenim mrežama, i izazvao gnev i ogorčenje ne samo Beograđana. Posle provere da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je reč o pravom komunalnom policajcu ili je u pitanju lažni profil, načelnik Komunalne policije Nikola Ristić morao je, na žalost, da potvrdi za "Blic" da je Dragan Rajčić zaista zaposlen kao komunalni policajac.

- On je aktivan komunalni policajac i za danas je završio smenu. Očekujem da dođe u bazu i da zvaničnu izjavu o tome da li je on napisao taj status i da li je profil njegov. Ako kaže da profil na Fejsbuku nije njegov, angažovaćemo i druge službe da to provere - kaže Ristić.

Ako se bude utvrdilo da profil zaista pripada Rajčiću, on će biti najstrože  sankcionisan.

- Podneću zahtev za pokretanje disciplinskog postupka, jer tako ne sme da se ponaša komunalni policajac. Takvo ponašanje šteti ugledu komunalne policije i od toga ćemo se, ako se pokaže da je istina, na svaki način ograditi. On će najstrože biti kažnjen. To nikako nije stav koji ima Komunalna policija i na svaki način osuđujemo takvo ponašanje. Ponavljam, pre bilo kakve reakcije ćemo saslušati šta ima da kaže Rajčić -  objašnjava Ristić.

- Ulažemo mnogo truda da pokažemo da smo sa građanima jedno, trudimo se da imamo odličnu saradnju, da pomognemo tamo gde treba, a što se pokazalo na mnogim nivoima. Bez obzira na to što smo napadnuti i što nam se preti na razne načine, naravno da ovo ne sme da bude način na koji treba da reaguju komunalni policajci - kaže Ristić.

Profil pod nazivom Dragan Boyka je u toku dana ugašen a očekuje se da Dragana Rajčića u toku popodneva nadležni šefovi ispitaju o ovom slučaju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAHATI KOMUNALNI POLICAJAC: Pi*da vam materina, tek će da vam pukne film! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jan.2015

Komunalni policajac Dragan Rajčić skandaloznom izjavom na Fejsbuk profilu pod imenom “Dragan Boyka” vređao je građane. Dragan Rajčić je ostavio šokantan status na Fejsbuku koji je tokom dana ugašen. Naime, on je na svom Fejsbuk profilu šerovao tekst pod naslovom “Puko im film, narod...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.