Britanac završio u zatvoru zbog hakovanja društvene internet stranice

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2012, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac završio u zatvoru zbog hakovanja društvene internet stranice

17.05.2012. - U Velikoj Britaniji sud je doneo presudu od godinu dana zatvora, 21-ogodišnjem hakeru, zbog hakovanja društvene mreže. Mladić je u januaru prošle godine nezakonito pristupio ličnoj Facebook stranici, koja je pripadala građaninu SAD. Njegovo ime se ne otkriva.

Hakera je pronašao FBI u saradnji sa Scotland Yard-om, prošlog jula. Kod privedenog su konfiskovani kompjuteri sa raznim informacijama. Predstavnici policije Velike Britanije izjavili su, da ova operacija treba da posluži kao primer svim hakerima.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/evaryont/cc-by-nc-sa 3.0
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rusiji će ove godine prinosi iznositi 94,2 miliona tona žita

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2012

17.05.2012. -..U Rusiji će ove godine prinosi žita izneti 94,2 miliona tona. Takva je prognoza v.d. prvog potpredsednika vlade Viktora Zubkova na savetovanju koje je vodio premijer Dmitrij Medvedev...Toliko je sakupljeno i prošle godine. Zubkov smatra da nema potrebe da se prognoze pogoršavaju zbog...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.