Bivšem voditelju Pinka ukinuli FACEBOOK zbog posta o Ratku Mladiću!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivšem voditelju Pinka ukinuli FACEBOOK zbog posta o Ratku Mladiću!

Nekadašnjem voditelju televizije "Pink" Radomiru Počuči blokiran je Fejsbuk profil zbog fotografija i stavova iznetih o generalu Ratku Mladiću kojem se u Hagu sudi za ratne zločine počinjene u Bosni i Hercegovini.

Kako je Počuča objasnio, njegov profil će biti blokiran tri dana od strane Fejsbuka, odakle su ga obavestili da je u pitanju neprikladan sadržaj.

- Postavlja se pitanje kada je to Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preuzeo ulogu tužioca, sudije i porote u oceni uloge koju je proslavljeni srbski đeneral odigrao u odbrani srbskog naroda, i da li je Fejsbuk postao ekspozitura tribunala u Den Hagu? - zapitao se bivši portparol Protivterorističke jedinice Radomir Počuča.

On je ujedno svoje virtuelne prijatelje pozvao da pruže podršku Ratku Mladiću tako što će na svojim profilima objaviti makar jednu fotografiju bivšeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske.

Čitav post pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bivsem voditelju Pinka ukinuli FACEBOOK zbog posta o Ratku Mladicu

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2016

Obavestili su ga da je u pitanju neprikladan sadržaj..Nekadašnjem voditelju televizije “Pink” Radomiru Počuči blokiran je Fejsbuk profil zbog fotografija i stavova iznetih o generalu Ratku Mladiću kojem se u Hagu sudi za ratne zločine počinjene u Bosni i Hercegovini...Kako je Počuča...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.