Bivša devojka napala Lakića: Nikola je seksualni manijak!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša devojka napala Lakića: Nikola je seksualni manijak!

Upoznali su se pre četiri godine na Fejsbuku, a nakon kraće avanture Terzićeva je shvatila da od veze s njim nema ništa jer sportistu zanima samo seks, piše kurir.rs.

“Delovao je kao fin i kulturan dečko s nekom limunada pričom, ali ubrzo mu je maska pala. Taj je opterećen seksom i ja čekam trenutak da na Farmi proradi životinja u njemu. Jadna ta žena za koju se on bude zakačio i kojoj se bude uvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u krevet”, poručuje klaberka.

Lakića je otkačila kad je shvatila da je samo jedna od njegovih žrtava, ali on nju nije ostavljao na miru.

Slao mi je svoje gole fotke i tražio da ga zadovoljavam preko Skajpa. On doživi orgazam bukvalno za deset sekundi! Takvog psihopatu još nisam srela, on je seksualni manijak”, tvrdi Goga.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.