Beyonce u igranoj verziji filma ‘Kralj lavova’

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce u igranoj verziji filma ‘Kralj lavova’

Beyonce će igrati naslovnu ulogu u igranom filmu Kralj lavova, koji će biti rimejk istoimenog crtanog filma, preneli su danas svetski mediji.  Svetska zvezda pozajmiće glas lavici Nali, a glavna uloga, lik Simbe, pripala je glumcu Donaldu Gloveru, koji je poznat i kao reper Childish Gambino. A post shared by Disney (@disney) on Nov 1, 2017 at 3:32pm PDT Beyonce je na Facebooku potvrdila da će biti deo ovog projekta, u kome će glumiti još i Chiwetel Ejiofor (Scar) i Seth Rogan (Pumbaa). James Earl Jones će igrati Mufasu, kao i u originalu iz 1994. Britanski komičar John Oliver izabran je za ulogu Zazua. Premijera filma najavljena je za 2019. godinu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Beyonce u novom filmu The Lion King

Izvor: OkRadio.rs, 03.Nov.2017, 10:31

I još poznatih u Disney klasiku Disney je potvrdio da se snima nova verzija animiranog filma The Lion King. A Beyonce je dobila ulogu i to lavice Nale. Lavu Simbi glas će dati Donald Glover. Pevačica je putem društvene mreže Facebook potvrdila da će raditi na novom projektu, o čemu se već...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.