BUS PAO U PROVALIJU: Vozač izgubio kontrolu poginulo 14 putnika

Izvor: Kurir, 20.Dec.2013, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUS PAO U PROVALIJU: Vozač izgubio kontrolu poginulo 14 putnika

U Peruu su česte saobraćajne nesreće zbog loših, neasfaltiranih puteva

LIMA - Najmanje 14 osoba je poginulo, a 25 je povređeno kada je autobus sleteo sa puta u regionu Ankaš, 280 kilometara severno od prestonice Perua Lime, saopštili su zvaničnici. Do nesreće je došlo jer je vozač izgubio kontrolu nad autobusom, preneo je AFP.

Putnicima su pomoć pružili policija i vatrogasci, a povređeni su prebačeni u regionalnu bolnicu, izajvio je portparol policije.

U Peruu su česte saobraćajne nesreće zbog loših, neasfaltiranih puteva.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NJET: Rusija protiv izjave Saveta bezbednosti UN o nasilju u Siriji

Izvor: Kurir, 20.Dec.2013

Diplomate kažu da je Rusija, koja važi za najznačajnijeg saveznika sirijskog predsednika Bašara Al-Asada, tražila da se uklone sve reference na njegov režim, pa su SAD odlučile da odustanu..UJEDINJENE NACIJE - Rusija se usprotivila predloženoj izjavi Saveta bezbednosti UN u kojem se izražava...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.