BEBAC onlajn škola za trudnice od ponedeljka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 04:22

BEBAC onlajn škola za trudnice od ponedeljka

Roditeljski portal Bebac najavio je da će od ponedeljka 6. aprila početi BEBAC ONLINE škola i priprema za porođaj, koja će biti dostupna svim trudnicama.

Škola će startovati u ponedeljak od 18 sati i biće dostupna na Fejsbuk stranici, a vodiće je visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

U šest susreta sve buduće majke saznaće najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom.

Zajedno sa Tatjanom Olear Gaćeša u onlajn emitovanju časova za trudnice gostovaće i brojni stručnjaci iz različitih oblasti roditeljstva.

Pored onlajn škole za trudnice biće organizovane i onlajn vežbe utorkom i petkom od 12.00 sa sertifikovanim instruktorima za rad sa trudnicama, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.