Anonimusi zapretili kompanijama Facebook i Zynga

Izvor: Informacija.rs, 29.Okt.2012, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi zapretili kompanijama Facebook i Zynga

Hakerska grupa Anonimusi zapretila je juče da će 5. novembra napasti Facebook i omogućiti toga dana besplatno korišćenje svih igara kompanije Zynga koje je grupa ukrala sa servera kompanije ukoliko Zynga ne odustane od svojih planova o masovnim otpuštanjima i otvaranju novih radnih mesta u ofšor zonama. Grupa je navodno došla u posed tajnih dokumenata o planovima kompanije Zynga o otpuštanju hiljadu zaposlenih i konsekvencama za sve koji javno progovore o ovim planovima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Anonimusi prete: Oborićemo Fejsbuk 5. novembra!

Izvor: S media, 29.Okt.2012

Anonimusi su poslali upozorenje da će oboriti Zyngu i Fejsbuk...Hakeri tvrde da će blokirati najveću društvenu mrežu kao i da će Zynga igrice, koje su im pokupili sa servera, besplatno objaviti. Akcija je najavljena za 5. novembar ukoliko ove kompanije ne odustanu od najavljenih planova reorganizacije...Anonimusi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.