Alo Zakerberže, đe ti je Ronaldinjo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alo Zakerberže, đe ti je Ronaldinjo? (foto)

Više ponuđenih opcija prilikom lajkova na fejsu je novotarija na popularnoj društvenoj mreži oko koje se podiglo dosta 'prašine'. Mnogi smatraju da je tom prilikom načinjena 'nepravda' prema jednom od najvećih majstora u istoriji fudbala.

Neki od Ronaldinjovih brojnih fanova je kreirao genijalnu 'ikonicu' kao omaž brazilskom čarobnjaku, koja je, po mnogima, morala da bude uvrštena u ponudu za 'lajkovanje'.

I sam Dinjo je, onako šeretski, potkačio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fejsbuk što je neopravdano izostavkjen podelivši ovu sliku na svom zvaničnom profilu.

Hey, guys!! Very nice the new reactions from Facebook, but they forgot to add one, huh? LOL

Posted by Ronaldinho Gaúcho on Thursday, 25 February 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

INOVACIJA: Da li ćemo Ronaldinjovati objave na Fejsbuku (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016

Korisnci društvene mreže Fejsbuk već nekoliko dana imaju dodane opcije u delu gde je nekad postojala samo opcija “like”.. . Sve te novosti koje nam dolaze iz ove kompanije ovih dana su postale predmet za šalu. Jedan od korisnika ove ultra popularne društvene mreže dosetio se da novim opcijama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.