Alimpijevićevi pitbulovi ubacili 23 trojke i deklasirali Fener

Izvor: B92, 17.Maj.2022, 22:17

Alimpijevićevi "pitbulovi" ubacili 23 trojke i deklasirali Fener

Košarkaši Burse ubedljivo su nadigrali Fenerbahče u drugom meču četvrtfinala turskog plej-ofa i izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Kraj Mramornog mora izabranici Dušana Alimpijevića su ubacili neverovatne 23 trojke i na kraju slavili trijumf od 20 poena razlike – 97:77.

Bursa je za tri poena šutirala impresivnih 60,5 odsto i to je glavni razlog ovako ubedljive pobede nad timom koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević.

Najviše pogodaka izvan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << linije 6,75 metara ubacio je Endrju Endrjuz, čak sedam iz devet pokušaja, dok je jednu manje iz isto toliko šuteva imao Onuralp Bitim.

Njih dvojica su bili najefikasniji igrači susreta sa 23, odnosno, 22 postignuta poena.

U ekipi Fenera Buker je imao 16 poena, a De Kolo jedan manje.

Srpski reprezentativac Marko Gudurić je meč završio sa devet poena, četiri asistencije i tri uhvaćene lopte za nešto manje od 20 minuta provedenih na parketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Porodila se princeza Ljubica Karađorđević - na svet došla devojčica prelepog imena

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 11:46

Princeza Ljubica Karađorđević, supruga princa Mihaila, na svet je donela devojčicu koja je dobila ime Isidora...Princeza Ljubica srećnu vest je podelila na svom Instagram profilu:.."Dobro nam došla Isidora", napisala je kratko princeza...Princ Mihailo i princeza Ljubica imaju ćerku Nataliju koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.