ANDRIJA NA METI PSIHOPATE: Zbog lažnih profila dobio nervni slom!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDRIJA NA METI PSIHOPATE: Zbog lažnih profila dobio nervni slom!

Obaveštavam sve da se neko pod mojim imenom predstavlja i vređa ljude. Klonite se ovog ludaka i psihopate. Pravne radnje su već preduzete, napisao je glumac

Glumac Andrija Milošević svakodnevno na društvenim mrežama preživaljva neprijatnosti budući da se pojavljuju profili sa njegovim imenom i vređaju ljude.

On je i ranije imao problema sa obožavaocima, ali sada mu je prekipelo pa je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da se konsultovao s pravnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i apelovao je na ljude da se klone ove osobe, koja u njegovo ime vređa ljude.

"Obaveštavam sve da se neko pod mojim imenom predstavlja i vređa ljude. Klonite se ovog ludaka i psihopate. Pravne radnje su već preduzete. Nikakve veze nemam s postovima i privatnim porukama sa ovog lažnog profila i obaveštavam ljude da ga se klone", rekao .

LAŽNI PROFIL!Obaveštavam sve da se neko pod mojim imenom predstavlja i vređa ljude.Klonite se ovog ludaka i...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Andrija meta manijaka

Izvor: Blic, 28.Avg.2015

Glumcu Andriji Miloševiću nepoznati momci napravili su lažni nalog na društvenoj mreži Fejsbuk...„Verili“ su ga s devojkom iz Beča i uzeli joj 20.000 evra i automobil marke „mercedes“...Andriji se sada ponovo dešava ista situacija. Na svom privatnom nalogu na popularnoj mreži upozorio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.