Tijana, srećno u Kijevu!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana, srećno u Kijevu!

Srpska predstavnica na Evroviziji Tijana Bogićević u ponedeljak putuje u Kijev, gde će od 9. do 13. maja s pesmom "In too deep - Symphonix International" tima braniti boje naše zemlje, na ovom muzičkom takmičenju. Tim povodom u holu RTS organizovan je koktel, a Tijani su sreću poželele i bivše učesnice Evrosonga Bojana Stamenov, i Sanja Vučić.

Glavni grad Ukrajine će od ponedeljka ugostiti delegacije iz 41 zemlje, a naša predstavnica priznaje da još >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uvek nema tremu, ali da je ovog puta odgovornost veća i da će u Ukrajini raditi ono što najbolje zna - pevati. Na pitanje da li ju je prethodni put kada je u Diseldorfu pevala prateće vokale tadašnjoj našoj predstavnici Nini Radojičić uplašio huk sa tribina, Tijana je rekla da joj je srce jako tuklo kada je izašla na scenu.

- Stvarno se ne sećam. Sećam se da mi je srce tuklo, pomislila sam: "Ne mogu ja ovo", ali čim je muzika krenula, sve je bilo u redu. Ne znam kako će ovog puta biti. Idem u Ukrajinu da radim ono što najbolje znam i što najviše volim. Nadam se de će se to što smo pripremili dopasti publici. Tremu još nemam, ali znaću kada počnu probe, a već 2. maja smo na pozornici - rekla je Tijana Bogićević, koja je uz prateće vokale Jelenom Đurić, Sanjom Bogosavljević i Jelenom Pajić, uz plesni pokret igrača Borisa Vidakovića, koji su takođe deo našeg tima, otpevala "In too deep".

- Bolje ćemo pevati tamo - dodala je Tijana.

Glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević istakla je da je medijskom javnom servisu čast što učestvuje na ovoj manifestaciji, jer Evrosong nije samo mesto gde se takmiče pevači i melodije.

- Od pre 10 godina, kada je posle pobede naše Marije Šerifović domaćin bila Srbija, Evrosong je postao najveće televizijsko takmičenje na kome učestvuju predstavnici sa tri kontinenta. To je zajednički poduhvat u pravljenju najvećeg muzičkog šou programa. RTS će sa svojim umećem i doprinosom učiniti da tako bude i ove godine - rekla je Olivera Kovačević.

Tijani je srpsku zastavu predala prošlogodišnja predstavnica Sanja Vučić, koja je rekla da se nada da će joj naša trobojka doneti više sreće nego njoj.

Šefica srpske delegacije na ovogodišnjem Evrosongu Anja Rogljić kaže da će se ceo tim truditi da zemlju predstavi u najboljem svetlu i kroz muziku, ali da će predstaviti lepote Srbije.

- Kao što to ovogodišnji slogan "Slavimo različitosti" kaže, mi smo na internom konkursu, na kojem je pobedila pesma "In Too Deep", posegnuli za stranim autorima. To je poziv domaćim autorima da se sledeće godine uhvate ukoštac sa modernim muzičkim tokovima i ubace nešto srpskog. Imaćemo zanimljiv nastup i bićemo u korak sa svetom - rekla je Anja Rogljić.

A ambasador Ukrajine u Beogradu Oleksandar Aleksandrovič poklonio je Tijani i plavo-žuti šal u bojama ukrajinske zastave i poželeo joj mnogo sreće na Evrosongu.

- Ovo je jedan šal u bojama Ukrajine, plavoj i žutoj, i kada se nađete na granici kažete samo "Slava Ukrajini" (živela Ukrajina) i nećete imati problema - rekao je Aleksandrovič.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.