Izvor: Scandal.rs, 20.Maj.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Todevska progovorila o NAMEŠTALJCI na Evroviziji!

Pevačica Tamara Todevska na kraju takmičenja za pesmu Evrovizije zauzela je osmo mesto, čime je ostvarila najbolji plasman za svoju državu u dosadašnjem učešću na prestižnom muzičkom takmičenju. Do samog kraja je bilo neizvesno da li će pobedu na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije odneti Severna Makedoniju, koju je predstavljala Tamara Todevska, rođena sestra Tijane The post Tamara Todevska progovorila o NAMEŠTALJCI na Evroviziji! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tijana Dapčević je ovom porukom zapušila usta hejterima, pa rekla zašto će uvek biti ponosna na Tamaru!

Izvor: Story, 21.Maj.2019, 16:53

Tijana Dapčević objasnila je zbog čega je veoma ponosna na svoju sestru Tamaru Todevsku koja je osvojila 8. mesto na Evroviziji kada je predstavljala Makedoniju. Pevačica je odgovorila i na negativne komentare koje je dobijala na društvenim mrežama i to opširnom porukom: – Tijana, zašto toliko...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.