Rusi se povlače sa Evrovizije

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi se povlače sa Evrovizije

Posle pobede austrijskog transvestita Končite Vurst na ovogodišnjoj Evroviziji ruski poslanici predložili su stvaranje sopstvene verzije takmičenja za najbolju pesmu koja bi bila paralelno takmičenje i koje bi se zvalo "Glas Evroazije". Pobeda bradate žene pokrenula je lavinu protesta u Rusiji.   U Rusiji je na snazi zakon o zabrani promovisanja homoseksualnosti maloletnicima i gej parada je zabranjena na 100 godina.   Ova zemlja tražila je zabranu prenosa Evrosonga ove godine.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

I u Rusiji postoji ‘bradata žena’ – ovo je ruska Conchita

Izvor: Tracara.com, 15.Maj.2014

Conchita pre Conchite: Pavel Petel   Prašina oko austrijskog umetnika Thomas Neuwirtha, koji na 59. Evroviziji odneo pobedu svojim ženskim alteregom, Conchitom Wurst, nikako da se slegne. Najviše negativnih reakcija stiže iz Rusije, gde su se čak i poslanici Dume bavili likom i delom 25-ogodišnjeg...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.