Pobednik Evrovizije se ženi Bosankom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik Evrovizije se ženi Bosankom

Švedski pevač Mans Selmerlov, ovogodišnji pobednik Evrovizije, posetio je Beograd 17. maja, kada je u intervjuu za beogradske medije izjavio kako je zbog ljubavi naučio srpski jezik.

Selmerlov je demonstrirao svoje znanje srpskog jezika izgovorivši nekoliko rečenica, a na znanju može da zahvali devojci iz Bosne. Ovu informaciju je potvrdila i Bojana Stamenov, predstavnica Srbije ovogodišnjeg izbora za Pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evrovizije. Bojana je rekla da će mu pevati na svadbi i da ju je pevač lično pozvao.

- Mans se ženi. Naravno da ću mu pevati. Moram da vam otkrijem da se on zabavlja s devojkom iz Bosne. Nisam stigla više da ga ispitam, ali je neka vatrena crnka. Zna Šveđanin šta je dobro i kakve su Bosanke i, eto, ima malo naše pobede na Evroviziji - rekla je Bojana Stamenov.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.