Ovo je najlepša žena Eurosonga!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najlepša žena Eurosonga!

Grčka predstavnica na Eurosongu Eleftheria Eleftheriou proglašena je najlepšom učesnicom ovogodišnjeg takmičenja u Bakuu.

Grkinja je osvojila 42.2 posto glasova posetioca portala Eurovision-Croatia.com. Na drugom mestu nalazi se BiH predstavnica Maya Sar s 26.91 posto glasova. Od muških učesnika najlepšim je proglašen Nemac Roman Lob koji je osvojio 35.45 posto glasova.

‘O hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Eurosong.hr! Hvala. Ovo je zaista velika čast za mene. Osećam se veoma uzbuđeno’, izjavila je Eleftheria kad je saznala da je osvojila prvo mesto u ‘izboru’ lepote.

No, za razliku od prvog mesta po lepoti, ova predstavnica Grčke sa svojom pesmom nalazi se, po kladionicama, na 13. mestu. Nije baš obećavajuće, no iznenađenja se uvek mogu dogoditi. Eleftheria svoju zemlju predstavlja s pesmom ‘Aphrodisiac’.

Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.