Novo od Olivera Mandića

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo od Olivera Mandića

Mandić je u finalu Beosonga izveo novu stvar "Ono što ti nisam rekao".

U finalnoj večeri izbora za srpskog predstavnika na Eurosongu, Oliver Mandić je izveo novu pesmu “Ono što ti nisam rekao”.

Mandić je bio jedna od najistaknutijih zvezda beogradskog novog talasa prve polovine osamdesetih godina. Poslednji samostalni album "Dođe mi da vrisnem tvoje ime" objavio je 1985, a otada je gostovao na tuđim albumima, ili sarađivao sa drugim izvođačima kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << producent. , ali od početka devedesetih do sada ništa samostalno nije objavljivao. U protekloj deceniji objavio je dve nove pesme, jednu posvećenu Tošetu Proeskom, i duet sa Cecom Ražnatović.

"Ono što ti nisam rekao" je pesma koju je Mandić posvetio svojoj majci kada se razbolela, a tekst potpisuje Marina Tucaković. Pevač je na ovaj način najavio novi album, koji priprema u izdanju kuće "PGP-RTS".

Poslušajte.



(MONDO)
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Preslušajte novu pesmu Olivera Mandića

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2013

Nakon mnogo godina predstavio novu pesmu Ukoliko ste sinoć sa nama pratili finale izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji, onda znate da je Oliver Mandić izveo novu pesmu Ono što ti nisam rekao.Mandić je poslednji album Dođe mi da vrisnem tvoje ime izdao davne 1985. godine. Od tada do danas...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.