Moje 3 - ovako će izgledati nastup

Izvor: OkRadio.rs, 12.Maj.2013, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moje 3 - ovako će izgledati nastup

Pogledajte kako će se Srbija predstaviti na Eurosongu u utorak uveče. Mirna, Sara i Nevena održale su kostimsku probu u Malmeu, gde će u utorak, 14. maja nastupiti u okviru prve polufinalne večeri Eurosonga. Nema više đavolice, mlade i zlatne devojke, sada je stajling šaren, veseo i moderan, a devojke i njihovi prateći vokali nastupaju u kreacijama Ane Ljubinković. Pogledajte fotogaleriju, i pogledajte nastup, pa nam recite - bolje nego na Beosongu ili ne?  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"Blic" vas pita: Da li će se "Moje tri" plasirati u finale Evrovizije?

Izvor: Blic, 13.Maj.2013, 11:48

Sara, Nevena i Mirna sutra će u okviru prve polufinalne večeri Pesme Evrovizije nastupiti pod rednim brojem 16. Devojke su izjavile da im je prvi cilj plasman u finale, a "Blic" vas pita da li će u tome uspeti...Srpske predstavnice trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli kladionica sa pesmom "Ljubav...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.