Marija Šerifović želi da postane majka: Volela bih dečaka, ne devojčicu

Izvor: Svet, 09.Feb.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović želi da postane majka: Volela bih dečaka, ne devojčicu

Mada se o njenoj seksualnosti spekulisalo, zbog čega je rekla da nije imala problema u Srbiji, pop pevačica Marija Šerifović je još jednom rekla da želi da rodi dete, a ovoga puta otkrila je razloge zašto želi baš dečaka. Poredeći svoju generaciju, rođenu sredinom osamdesetih, sa današnjim tinejdžerima otresita Marija je čak upotrebila izraz “strašno”.
“Moja generacija ‘đene-đene’ ove današnje i ove koje dolaze – strašno”, izjavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << evrovizijska pobednica gostujući na RTS, a onda objasnila i zašto:
“Ja sam sa svojih 16 godina učila kako da namestim uložak, a ovo što rade danas u tim godinama je strašno. Zato želim sina.”
Na pitanje voditeljke zašto tako govori, tačnije zašto misli da je bolje da ima sina, odgovorila:
“Zato što dečak može da postane ili kriminalac ili homoseksualac! Devojčice su strašne!”
Potom je dodala da je strašno i to što današnje generacije ništa ne interesuje.
“Niko ništa ne čita, niko ništa ne sluša, da ne pričamo o edukaciji ili odlasku u pozorište. Danas je samo ‘daj da pijemo, daj da izlazimo na splavove”, rekla je Marija i dodala da takvi i neće doći na njen koncert u Narodnom pozorištu, ali da je to ipak prilika da neki mladi od tada počnu da posećuju tu kulturnu instituciju.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović želi da postane majka: Volela bih dečaka, ne devojčicu

Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2016

Mada se o njenoj seksualnosti spekulisalo, zbog čega je rekla da nije imala problema u Srbiji, pop pevačica Marija Šerifović je još jednom rekla da želi da rodi dete, a ovoga puta otkrila je razloge zašto želi baš dečaka. Poredeći svoju generaciju, rođenu sredinom osamdesetih, sa današnjim...

Nastavak na Scandal.rs...

Marija Šerifović želi da postane majka, ali samo ako rodi dečaka!

Izvor: Story, 10.Feb.2016, 15:40

Jedna od najboljih srpskih pevačica je šokirala javnost svojom izjavom..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.