Marija: A da ipak odem na “Beosong”?

Izvor: Poznati.info, 18.Jan.2013, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija: A da ipak odem na “Beosong”?

Pevačica Marija Šerifović, jedina koja je “Evroviziju” dovela u Srbiju obradovala je svoje fanove upitavši ih da li da ode na “Beosong” koji je održava ove godine.

- A da ipak odem na Beosong? Potop – napisala je Šerifovićeva na “tviteru”. Mnogi fanovi su bili oduševljeni ovom idejom, te su Mariju i nagovarali da ode na ovo takmičenje prognozirajući joj pobedu. Međutim, pevačica je ubrzo razočarala sve svoje obožavace rekavši da se samo šalila.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović u dilemi: A da ipak odem na “Beosong”?

Izvor: Svet, 18.Jan.2013

Pevačica Marija Šerifović, jedina koja je “Evroviziju” dovela u Srbiju obradovala je svoje fanove upitavši ih da li da ode na “Beosong” koji se održava ove godine. “A da ipak odem na Beosong? Potop”, napisala je Šerifovićeva na Tviteru. Mnogi fanovi su bili oduševljeni ovom idejom,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.