Konstrakta u finalu Pesme Evrovizije! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2022, 09:14

Konstrakta u finalu Pesme Evrovizije! (VIDEO)

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta plasirala se u finale "Pesme Evrovizije" u Torinu. Poslednja je proglašena Srbija, što ne znači ništa, osim gubljenja živaca, pošto su svi finalisti proglašeni nasumičnim redosledom koji nema veze sa plasmanom. 

U finale su se, prema odluci žirija i publike, plasirali predstavnici Belgije, Češke, Azerbejdžan, Poljske, Finske, Estonije, Australije, Švedske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Rumunije.

Poslednja je proglašena Srbija, što ne znači ništa, osim gubljenja živaca, pošto su svi finalisti proglašeni nasumičnim redosledom koji nema veze sa plasmanom.

Umetnica Ana Đurić Konstrakta je u prvoj izjavi koju je dala nakon što je večeras osvojila Evropu i plasirala se u finale, otkrila kako se oseća i šta publika može da očekuje u subotu od nje.

- Idemo dalje, ovde nema odmora izgleda - rekla je Konstrakta.

Na konstataciju da se u Srbiji slavilo i pre no što je proglašeno kojih 10 zemalja se plasiralo u finale, Konstrakta odgovara:

- Pre glasanja pušten vatromet? Super, ja to nisam znala. Zahvalni smo za podršku koju smo dobili.

Iako ne može da bira, Konstrakta je otkrila da članovi njene ekipe priželjkuju da u finalnoj noći nastupaju u drugom delu večeri, a za to postoji i razlog.

- To nećemo moći da biramo s obzirom na to da smo poslednji, ono što nam preostane u tom delu ćemo nastupiti. Što nam daju, ali vidim da svi viču da to bude drugi deo večeri - kao to drugo bi bilo bolje. Zaista se i večeras u drugom delu večeri napravila dobra žurka u samoj areni. Dakle, kako vreme odmiče ljudi se opuštaju - kaže Konstrakta.

Otkrila je i da li ima favorite:

- Vrlo smo pristrasni, navijamo za ljude s kojima se družimo, a to su prvi ovi Ex Yu, ali mi smo jedini ostali. Naravno imamo i drugih prijatelja. S nama je u hotelu i Australijanac tako da smo se s njim baš zbližili i jako je fin dečko - kaže umetnica i dodaje:

- Zaista jesmo zahvalni za svu podršku i nekako se sve ovo pretvorilo u neki lep događaj koji nas je možda i skrenuo s nekih stavri. U subotu izvodimo istu pesmu. Ono što je takođe interesantno jeste da ovde među izvođačima postoji jedna lepa podrška - kaže Konstrakta.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

„Makar su borosane u finalu!“ Hrvati se sprdaju na svoj račun zbog Konstrakte

Izvor: Luftika.rs, 13.Maj.2022

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, Ana Đurić Konstrakta, sinoć se u Torinu plasirala u finale popularnog muzičkog takmičenja. Konstrakta je na pozornici nastupila u borosanama, a to je iskoristio hrvatski portal Index koji je objavio tekst sa naslovom „Hrvatska ima cipele u finalu:...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.