KONSTRAKTA AUTENTIČNO: „Novo, bolje“

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Feb.2024, 13:02

KONSTRAKTA AUTENTIČNO: „Novo, bolje“

Jedna od najautentičnijih muzičarki u regionu — Konstrakta je pre dve godine pesmom „In corpore sano", osvojila svet, a sada publici predstavlja singl „Novo, bolje” kojim ponovo kreće na put ka Evroviziji.

 
Numeru će premijerno izvesti u drugom polufinalu takimičenja Pesma za Evroviziju na kom će biti izabran srpski predstavnik. Čuveni singl „In corpore sano", zvanično je dobio svoj nastavak, a ovog puta se Konstrakta obraća doktoru uz repetativni tekst iz koga se nazire da robuje nedostižnoj želji za novim i boljim.
 
„Pesmu sam počela da pišem pre godinu dana. Ona je na neki način pandan pesmi „In corpore sano“ jer se bavi vladajućim temama i teskobom koju nam one donose....
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.