Izrael ostaje bez Evrovizije?

Izvor: Mondo, 08.Jun.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael ostaje bez Evrovizije?

Održavanje muzičkog takmičenja za prvu pesmu Evrope pod znakom je pitanja zbog potencijalnih napada.

Izraelska ministarka kulture i sporta Miri Regev izjavila je za medije da je velika mogućnost da Izreal sledeće godine neće biti domaćin Pesme Evrovizije.

Glavni razlog za ovakvu odluku je otkazivanje jučerašnjeg fudbalskog meča između Izraela i Argentine zbog pretnje upućene Lionelu Mesiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Preporučiću vladi da Evrovizija ne bude u Jerusalimu, da ne budemo domaćini", izjavila je Regeva.

Ona je izjavila da muzičko nadmetanje državu košta 14 miliona dolara, a ako se ipak donese odluka da takmičenje bude na drugoj lokaciji, bilo bi šteta potrošiti toliki novac iz javnih fondova.

Neta Barzilai donela je pobedu svojoj zemlji na ovogodišnjoj Evroviziji numerom "Toy", u kojoj kombinuje svoj glas s kokodakanjem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.