DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE: Knez oduševio!

Izvor: Blic, 21.Maj.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE: Knez oduševio!

Večeras se u Beču održava drugo polufinalno veče Pesme Evrovizije, kada će biti odabrano još deset finalista. Finale je zakazano za subotu.

Sala u Beču je prepuna, a tri šarmantne voditeljke su pozdravile ceo svet. večeras se takmiči 17 zemalja, ali samo će 10 proći u finale.

Večeras se takmiči i Crna Gora, koju će predstavljati Knez sa pesmom Željka Joksimovića "Adio".

Litvaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavljaju Monika i Vaidas sa pesmom  "This time". Romantično i veselo, kako i priliči Evroviziji, njih dvoje su se čak i poljubili na sceni. "Ljubav nam je protrebna", poručuju slatki Litvanci.

Irska predstavnica je Moli Sterling sa pesmom "Playing with numbers" donela naturalni ambijent, pa se stiče utisak da sedi i muzicira u šumi.

lagana melodija, koju ona peva za klavirom dodatno pojačava utisak bajke u prirodi, što na kraku krajeva i jeste irska stvar.

San Marino predstavlja tinejdž duet Anita Simoncini i Mišele Perniola, a njihova pesma se zove "Chain of Lights". Oboje imaju po 16 godina, a u pesmi dominira zvuk violine pomešan sa pop melodijama.

Jasno je da akcenat nije stavljen na scenski nastup, već na romantiku.

Nenad Knežević Knez nastupio je sa pesmom "Adio", koju mu je radio željko Joksimović.

U crnom odelu, Knez peva na maternjem jeziku, za razliku od ostalih takmičara. Nežni zvukovi su oduševili evrovizijsku publiku, koja je izuzetno naklonjena Joksimoviću, čiji se uticaj jako oseća u pesmi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počelo drugo polufinalno veče Evrovizije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2015

Večeras se u Beču održava drugo polufinalno veče Pjesme Evrovizije, kada će biti odabrano još deset finalista...Finale je zakazano za subotu, piše Blic...Sala u Beču je prepuna, a tri šarmantne voditeljke su pozdravile cijeli svijet...Večeras se takmiči 17 zemalja, ali samo će 10 proći u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.