Sutra polufinale Evrovizije

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2010, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra polufinale Evrovizije

U Oslu su danas održane poslednje probe pred sutrašnje prvo polufinale "Evrosonga“, a Milan Stanković je u "Telenor areni“ dočekan gromoglasnim aplauzom, a nakon što je otpevao svoju numeru "Ovo je Balkan“ sa bine je ispraćen ovacijama. Kako navode internet sajtovi posvećeni "Pesmi Evrovizije“, predstavnik Srbije je očigledno postao ljubimac medija i publike.

Od 17 zemalja koje će nastupiti u prvom polufinalu, na današnjoj probi ubedljivo najveće aplauze su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milan Stanković i finska grupa "Kuunkuiskaajat“. Naš pevač je nastupio posle letonske pevačice Ajše, i već sa prvim taktovima numere "Ovo je Balkan“ podigla se atmosfera u publici, a prisutni su cupkali i pljeskali u ritmu Milanove pesme.

Stanković je rutinski odradio probu, sve je funkcionisalo besprekorno, a ako je suditi po reakcijama publike i novinara, Milan ima velike šanse da se plasira u veliko finale koje se održava u subotu, 29. maja.

"Moja ekipa i ja daćemo sve od sebe da predstavimo Srbiju na najbolji način i ostvarimo što je moguće bolji plasman, i ukoliko uspemo da tu uradimo, to će za nas biti ravno pobedi."

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Stanković u finalu "Evrosonga"

Izvor: S media, 25.Maj.2010, 09:14

Srpski predstavnik na 55. "Pesmi Evrovizije" Milan Stanković, sa pesmom "Ovo je Balkan", plasirao se sinoć u finale tog takmičenja, zajedno sa još devet učesnika prvog polufinala, održanog u "Telenor" areni u Baerumu, kod Osla. ..Glasovima publike i žirija, u finale su se plasirali i predstavnici...

Nastavak na S media...

Milan: Daću sve od sebe

Izvor: S media, 25.Maj.2010

U Oslu su juče održane poslednje probe pred večerašnje prvo polufinale „Evrosonga“, a Milan Stanković je u „Telenor areni“ dočekan gromoglasnim aplauzom, a nakon što je otpevao svoju numeru „Ovo je Balkan“ sa bine je ispraćen ovacijama. Kako navode internet sajtovi posvećeni „Pesmi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.