Ena Popov imitirala Milana Stankovića

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena Popov imitirala Milana Stankovića

Ena Popov, voditeljka i pevačica, u ovonedeljnom “Grand Kabareu” imitirala je Draganu Katić i nastup Milana Stankovića na “Eurosongu”. Pogledajte video!

Simpatična novosađanka emitirala je voditeljku Draganu Katić oponašajući njenu mimiku i glas dok najavljuje pevače u “Grandu”, ali je imitacija pevača Milana Stankovića svakako bila zanimljivija.

Ena se potrudila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Milanov nastup za pesmu “Ovo je Balkan”, sa kojom nas je predstavljao na ovogodišnjem “Eurosongu”, skine u potpunosti, pa je publika kraj malih ekrana videla pevačicu koja cupka, skakuće i zamahuje rukama u ritmu mladog plavušana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ena Popov imitirala Milana Stankovića (Video)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2010, 14:17

Pevačica Ena Popov u popularnoj emisiji "Grand kabare imitirala je voditeljku "Granda " Draganu Katić i nastup Milana Stankovića na ovogodišnjoj Evroviziji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.