Vilagoš: Nisam sam ovako planirala, ali srećna sam

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 20:19

Vilagoš: Nisam sam ovako planirala, ali srećna sam

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš bila je zadovoljna i samokritična posle osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu za juniore u Jerusalimu.

Vilagoš je postala šampionka Evrope u bacanju koplja, a zlatnu medalju osvojila je hitcem od 58.38 metara, koji je zabeležila u četvrtoj seriji.

"Završeno finale mog poslednjeg juniorskog EP. Nisam sam ovako planirala, ali na kraju je dobro bilo, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najavažnije. Nisam tehnički najbolje odradila, ali srećna sam što sam na kraju napravila dobar hitac i rezultat za zlato. Srećna sam što sam bila ovde, što sam deo ovog perspektivnog tima Srbije. Imamo jako dobre takmičare, srećna sam još Angelina i ja predvodimo ovaj tim i što sam deo ovo priče", rekla je Vilagoš.

Vilagoš za nekoliko dana očekuje seniorsko Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.