Vels pobedio najranijim golom posle Gigsovog 2007 (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vels pobedio najranijim golom posle Gigsovog 2007 (VIDEO)

U uvodnim mečevima dana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dogodine u Kardifu savladana Slovačka (1:0), a Rusi ubedljivi protiv Kazahstana u gostima (4:0).

Vels je pobedom krenuo da se domogne evropskog prvenstva drugi put u svojoj istoriji. Jedini je mrežu Slovaka zatresao 21-godišnji napadač Danijel Džejms, koji igra u engleskom drugoligašu Svonsiju. Gol je pao već u 5. minutu i najraniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je velški posle pogotka sadašnjeg selektora Rajana Gigsa (3. minut) u pobedi protiv San Marina (3:0) u martu 2007, u kvalifikacijama za "Evro 2008".

Dan James scored this cracker on his debut for Wales. Take a bow, You Jack Bastard. #swans #wales #james

A post shared by Always Swans (alwaysswans) on Mar 24, 2019 at 8:59am PDT

Džejmsu je ovo tek druga utakmica u reprezentaciji. Prvi put je bio pozvan u nacionalni tim za meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Srbije na Zvezdinom stadionu (1:1) u junu 2017, ali je ostao na klupi.

Rusija je bila ubedljiva u glavnom gradu Kazahstana, kakogod da se sada zove. Prva dva gola dao je Denis Čerišev, u 19. i 45. minutu, zatim Artjom Dzjuba u 52, a poslednji je bio autogol deset minuta kasnije. "Zborna" se tako iskupila za poraz protiv Belgije onomad u Briselu (3:1), dok Kazahstan nije ostao na krilima uspeha na meču sa Škotskom (3:0).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.