Umtiti i zvanično na Kamp Nou

Izvor: RTS, 12.Jul.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umtiti i zvanično na Kamp Nou

Mladi francuski reprezentativac Samjuel Umtiti napustio je Lion i zvanično pojačao Barselonu, saopštio je katalonski klub.
Umtiti, koji igra na poziciji štopera i levog beka, potpisaće petogodišnji ugovor sa šampionom Španije kada prođe lekarske preglede.

Barselona je za transfer Lionu platila 25 miliona evra i u ugovor Umtitija unela klauzulu od 60 miliona.
Umtiti je prošao sve mlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kategorije Liona i za prvi tim je odigrao 170 utakmica, uz pet golova.
On je naknadno uvršten u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo, nakon povrede Žeremija Matijea, a odigrao je tri utakmice na turniru. Prema svim relevantnim ocenama, bio je jedan od najboljih u francuskom timu koji je stigao do finala šampionata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.