UŽIVO: Srbija - Letonija 0:0! Orlovi, samo hrabro

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Letonija 0:0! "Orlovi", samo hrabro

Počelo je Evropsko prvenstvo, a na startu Srbija igra sa Letonijom, koju predvodi NBA as Porzingis. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite sve pre, za vreme i posle utakmice u "Fenerbahče Ulker areni" u azijskom delu Istanbula.

Naši izveštači Filip Simić i Novak Đurović javljaju se sa lica mesta u gradu na Bosforu.

15.54 - Dvorana nije puna, ali imaćemo podršku sa tribina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
#VestiSport Atmosfera pred početak #EuroBasket2017 @FIBA pic.twitter.com/H3dubR8x8F

15.35 - Košarkaši obe selekcije izašli su na zagrevanje.

#VestiSport Sve smo bliži početku za Srbiju na #Eurobasket2017 @FIBA @KRSrbije pic.twitter.com/8znvxN7Y1E— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 01. септембар 2017.

14.45 - EP za Srbiju može da počne.U dvorani su stigli i prvi srpski navijači pred meč sa Letonijom. Kako stvari trenutno deluju, biće mesta da se opuste jer nema gledalaca više nego u Superligi Srbije. Ima još manje od sat vremena da Srbija dobije veću podršku...

#VestiSport Sat i petnaest minuta pre početka meča tu su i prvi srpski navijači #EuroBasket2017 @FIBA #srblat pic.twitter.com/Z2capfHa64— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 01. септембар 2017.

Pred meč sa Letoncima, Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, je rekao:

- U poslednjem periodu za osam dana imali smo šest mečeva u kojima smo sve spremili, pred dve poslednje utakmice smo saznali neke stvari o odustajanjima. Nemojte da mislite da postoje neki magični štapići u rukama bilo koga, ne samo kod nas u reprezentaciji, nego uopšteno. Košarka je vrlo jednostavna igra koju interpretiraju majstori, igrači koji imaju određene zadatke i odnos prema igri. Imamo dosta opcija gde znamo šta i kako tražimo - poručio je Đorđević.

#VestiSport U Ulker sport areni okačene su zastave svih zemalja učesnica #EuroBasket2017 @FIBA pic.twitter.com/1M88ksVvE1— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 01. септембар 2017.

#VestiSport Obezbeđenje je na #EuroBasket2017 na nivou @FIBA pic.twitter.com/E5e6LCkXkC— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 01. септембар 2017.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Rusija - Srbija (16.00)! Idemo, "orlovi"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2017, 15:01

Posle trijumfa nad Letonijom, košarkaši Srbije u drugom kolu D grupe Eurobasketa igraju sa Rusijom. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite sve najzanimljivije trenutke pre, za vreme i posle utakmice...Naši izveštači Filip Simić i Novak Đurović javljaju se sa lice mesta iz dvorane "Fenerbahče...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.