Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBEDLJIVO: Amela Terzić u finalu evropskog prvenstva (VIDEO)

Srpska atletičarka Amela Terzić još jedna je predstavnica naše zemlje koja je uspela da se kvalifikuje u finale šampionata Starog kontinenta na 1500m.

Ona je danas trčala kvalifikacije u drugoj grupi i zauzela prvo mesto daleko ispred svoje konkurencije, sa rezultatom 4:09,71. U ukupnom plasmanu njen rezultat takođe je vodeći.
Amelin najbolji rezultat ove sezone je 4:05,73, a njen lični rekord je 4:04,77.

Terzićeva će se za Evropsku medalju boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u nedelju, poslednjeg dana prvenstva (10.jula) od 17.45h.
The post UBEDLJIVO: Amela Terzić u finalu evropskog prvenstva (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amela Terzić posle plasmana u finale: Idem na zlatnu medalju!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2016

Srpska atletičarka Amela Terzić, plasmanom u finale Evropskog prvenstva u Amsterdamu u trci na 1.500 metara, najavila je napad na najviši plasman koji se uopšte ne čini daleko posle njene superiorne pobede...Amela je trku završila kao prva, uz, čini se, mnogo rezervi u sebi, čuvajući snagu za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.